Design Interior

 

Cu totii avem nevoie de un spatiu al nostru, care sa  ne reprezinte, in care sa ne bucuram de confort si care ne permite sa simtim relaxare, siguranta, echilibru, bucurie. Aspectul fiecarei incaperi in care ne desfasuram viata este fundamental, cu conditia sa reflecte personalitatea celui care locuieste acolo.  Daca o casa reprezinta peisajul nostru mental, amenajarea ei este oglinda diverselor perioade din vietile noastre, amintirilor si sentimentelor noastre.

 Ambianta pe care o percepem in casa noastra ne influenteza permanent, si , prin urmare, este normal sa ne dorim un décor armonios si functional care sa ne influenteze pozitiv si sa dea energie vietii noastre.

Cu modestie si respect, dorim sa ne apropiem de dvs, Clientul care isi doreste sa amenjeze sau sa improspateze spatiul sau. Povestea dvs, dorintele, tabieturile, culorile, functionalitatea pe care le asteptati si de care aveti nevoie urmeaza sa fie creionate si transpuse intr un design. Iar pentru aceasta vom deveni  parteneri, vom avea o colaborare fireasca in care vom cauta impreuna unicitatea si vom transpune universul spatial al dvs, Clientul. Este misiunea noastra a cauta frumosul in frumosul dvs, pentru ca fiecare este unic, subiectiv, si toti suntem diferiti. 

 

Va asteptam cu drag!

 

Designer

 

Andreia Ionescu

 

 

 

 

 

 

 

++[amenajare baie cu caramida de sticla++][++dormitor bleu lux eclectic++][++baie de lux++baie cu cada si porcelanosa++][++amenajare baie cu porcelanosa++][amenajare baie de lux++baie cu porcelanosa++baie cu oglinda de cristal++][++amenajareecelcticmodern++dormitorlux++][++amenajare lux longe++][amenajare++clasic++reinterpretat++boutiquehotel++][amenajare++dormitor++boutique++hotel][amenajare++birou++baie][amenajare++bucatarie++tapet++rosu][amenajare++bucatarie++][amenajare++hol++clasic++materiale++pretioase}[amenajare++bucatari++rosu][birou++mic++clasic++reinterpretat++][amenajare++baie++oglinda++cristal]